گریتینگ ها مانند هر محصول تولیدی دیگری نیازمند استانداردهای خاص خود می باشد تا محصول تولیدی از هر لحاظ دارای بالاترین کیفیت باشد. در زیر در خصوص استاندارد گریتینگ توضیحاتی را قرار داده ایم.
متداول ترین ابعاد استاندارد گریتینگ ها ۱۰۰۰*۳۰۰۰ و ۱۰۰۰*۶۰۰۰ میلیمتر می باشد که برای گریتینگ ها با پوشش گالوانیزه این ابعاد نباید از ۱۰۰۰*۳۰۰۰ میلی متر تجاوز کند. سایر ابعاد و اندازه ها مطابق با نقشه های کارگاهی قابل ساخت است .
به دلیل خطاهای اجتناب ناپذیر تولید در گریتینگ های دستی معمولا این گریتینگ ها با طول بیش از ۱۵۰۰ میلیمتر تولید نمی شوند.
گریتینگ بطور استاندارد با عرض هایی مطابق جدول رو به رو تولید می شود . به منظور حفظ نظم و یکپارچگی تسمه ها از لحاظ شکل ظاهری و نیز عدم تاثیر منفی ناشی از اضافه کاری بر روی گریتینگ ها پیشنهاد می شود از عرض های استاندارد در طراحی گریتینگ ها استفاده شود .
چیدمان گریتینگ های با عرض وسیع به طور استاندارد از گریتینگ های با عرض ۱۰۰۰ میلی متر استفاده میشود . در شکل زیر نمونه ای از آن رسم شده است . فاصله باز بین دو گریتینگ مجاور بین ۶ تا ۱۰ میلی متر درنظر گرفته میشود.
محصولات این مجموعه بر اساس استانداردهای زیر تولید و کنترل می شوند:
ساخت هر قطعه ی صنعتی باید با رعایت اصول و استانداردهای مرتبط انجام شود .
تولید و گالوانیزه گریتینگ نیز از این قانون مستثنا نبوده و تابع
استانداردهای بین الملی می باشد. استاندارد ساخت گریتینگ مطابق با ANSI MBG 531 & 532می باشد. همچنین قطعه تولیدی را مطابق رویه تعریف شده در استاندارد ASTM A123گالوانیزه می کنند.
در استانداردهای معرفی شده، مواردی همچون میزان جوشکاری، تلرانس تابیدگی و تلرانس نصب گریتینگ توضیح داده شده است. همچنین در بحث
گالوانیزه نیز، میزان ضخامت آن، شرایط کار، سطح فلز و نیز روشهای مختلف تست
پوشش معرفی شده است.
گاهی ممکن است اشخاص برای حفظ اسناد و مدارکی که احتمال دارد در آینده بعنوان دلیل در دادگاه مورد استناد واقع شود درخواست تامین دلیل کنند. دلیل چیزی است که اصحاب دعوی برای اثبات دعوی یا دفاع از خودشان به آن استناد میکنند و تأمین دلیل به معنی حفظ دلایل موجود برای استفاده از آنها در آینده است و در قالب قرار صادر میشود.
مرجع صالح برای درخواست این نوع تامین، «شورای حل اختلاف» محلی که دلایل و امارات مورد درخواست در حوزه آن قرار گرفته، تعیین شده و اگر در حوزه مربوطه شورای حل اختلاف نبود، رسیدگی با دادگاه محل است. برای تامین درباره اموال غیر منقول، باید به شورای حل اختلاف محل وقوع ملک مراجعه نمود و برای سایر دعاوی به محل اقامت خوانده مراجعه خواهد شد.
بر طبق قانون آئین دادرسی مدنی درخواست تامین دلیل باید حتما شامل چند مورد باشد:
بر اساس ماده ۱۵۰ قانون آیین دادرسی مدنی زمان درخواست میتواند قبل از اقامه دعوی و یا در حین رسیدگی باشد. این درخواست میتواند کتبی یا شفاهی باشد. تقاضای تامین دلیل از سوی ذینفع به شکل یک درخواست نوشته میشود و به تعداد خواندگان به اضافه یک نسخه، همراه با فتوکپی برابر اصل اوراق و اسناد تقدیم شورای حل اختلاف میشود.
شورا با احراز فوریت موضوع، درخواست را به یکی از کارشناسان رسمی دادگستری در رشته مربوط ارجاع و پس از حضور مدیر دفتر شعبه مربوطه و کارشناس در محل و جلب نظر کارشناس، شورا صورتجلسه را با ذکر نظر کارشناس تنظیم میکند.